Juoksevia asioita

Asioiden hoitaminen ja kärryillä pysyminen on taitolaji. Ainaki mulle, ja siis omien asioiden. Kyllä muitten ihmisten asioiden hoitaminen onnistuu, koska se on erilaista ja kivaa ja jännittävää! Kuinka siistiä soitella ympäri vieraan kaupungin lääkärikeskuksia ja selvitellä sopivaa lääkäriä kaverille tai tehä omien tehtävien sijasta kaverin kouluhommia.

Mutta ne omat asiat onki sitte asia erikseen, vaikka nyt esimerkiks koulun kanssa. En siis oikeesti tiiä missä, mitä ja millon. Ihan jatkuvalla syötöllä ilmottaudun väärille kursseille tai oon alottanu kurssin ja hoksannu muutaman luennoillaistumiskerran jälkeen että oonki käyny jo kyseisen kurssin. Vaikka olisin tarkistanu suoritukset opettajan kanssa niin näin käy!!En tajua millä järjellä😂 Vähin äänin lopettanu kurssin kesken tai nolona laittanu opettajalle viestin että heh, oonki suorittanu tän jo. Siis tiiättekö ku hävettää ku joku tulee kysyy että onko tehny sitä, tätä ja tota ja en ees tiiä koko kurssin olemassaolosta😂  huonosta informaatiosta närkästyneenä laitat 

a) kahdelle opettajalle ja

b) koulutuspäällikölle viestiä ja saat vastauksen, että omalla ryhmällä kyseinen kurssi suunnitelman mukaan alkamassa syksyllä😂 ja oon kerenny paniikkisuorittaa siitä kurssista yhen näyttöosion koska luulin että tää näyttö oli osa toista kurssia😂osa nyt vaan sattu tekemään sen aikasemmin.

Ja ennen ku joku kerkee antaa kehitysehdotuksen niin kyllä, käytän kalenteria. En sitä paperista koska ensimmäisenä päivänä ku ostin sen ni se kastu ja homehtu ja toinen syy on se, että kyllä se homeinen kalenteri on oikeesti mun laukussa, mutta en muista käyttää sitä. Sen sijaan käytän puhelimen kalenteria johon laitan kaikki heti ylös ku tulee jotain. Mutta laitan ne väärälle päivälle! On niin kiire laittaa asioita ylös että laitan vahingossa kuukautta ennen tai jälkeen tai sille merkitsemispäivälle, mutta hyvin harvoin just sille oikeelle päivälle. Että on kalenteri.
Toinen mitä käytän ni on puhelimen muistio, mulla on sielä kauppalista jota aina muokkailen tarpeen mukaan. Se on kyllä hyvä.
Ja sit otan tosi paljon kuvia muistiks. Tässä vähä aikaa sitte kävin lääkärillä, olin ottanu sille asiaankuuluvasti kuvia mm.ihottumasta ja valkosista sormista ni arvatkaapa vaan muistinko näyttää niitä. En🙃.  Tein oikeen hienon kansion, lääkärille-nimisen, johon kokosin kaikki että saa näppärästi tästä näin näytettyä. Juu tuolla se kansio on muitten joukossa.

Toisaalta joskus tulee myös se hetki, että kaikki asiat järjestykseen nyt heti ja soittelen ympäriinsä, laitan sähköpostia ja viestiä ihan järkyttävällä höökillä. Yleensä se järjestelyinnostus kerkee loppua ennen ku yhtään sähköpostivastausta on tullu eikä oo enää kivaa yhtään mikää. Hävettää melkeen ku alkanu selvittää ympäri Suomee jotai juuston muuttunutta koostumusta ja antanu vinkkejä Arlamestarille sillee jeah, pitäkää juustonne. Ja oon maidoton muutenki mutta kaverin puolesta kyselen. Kerran otin kans oikeen asiakseni ostaa sängyn, löysin fb-kirppikseltä melkeen käyttämättömän sängyn josta tietysti heti laitoin viestiä myyjälle. Noh, myyjähän puhu englantia. Onneks motivaationa oli sänky ni kyllähän meikäläinen nyt englantia sen verran taitaa. Myös se innostutti, että sänky sijaitsi viereisellä kadulla! Mutta koska sille myyjälle sopi tapaaminen VASTA HUOMENNA niin kyllästyin koska halusin sängyn heti. Vaikka ei mulla ees sillä hetkellä ollu rahaa eikä kantajia sille. Jatkoin patjalla nukkumista kunnes tilasin sängyn(koska varsinki öisin mulle tulee pakollinen tarve tilailla kaikkea netistä) ja oottelin sitä sitte lähemmäks kuukauden. Samalla kertaa tietysti kännykkä vaihtoon ja uutta höyrysilityslaitetta vaatteille koska tarvin sitä koska en jaksa kaivaa silitysrautaa ja silityslautaa kaapista ni sellasella laitteella on niin siisti suoristaa kaikki tekstiilit, ai vitsi. Tosin se laite on vielä siinä aluperäsessä kassissa koska en oo jaksanu ees tarkistaa onko se toimiva. Sen ostin siis fb-kirppikseltä.

Tämmöstä. Hyvää lauantaina ja iltavuoroo mulle. Oon tänään jo kerenny hei olla Porissa ja matkustaa Tampereelle iltavuoroon, kerranki tehokasta😊😊😊

Kommentit

  1. Silmänsä aukaissut5. helmikuuta 2018 klo 10.08

    Kiitos sulle Rebekka kun puhut asioista suoraan ja niinku ne on! Nyt kun on lukenut tekstisi on paljon helmpompi ymmärtää eri ominaisuuksia ihmisissä ja tajuaa kuinka paljon omilla sanoillansa on tyhmyyksissänsä satuttanut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Täm takia kirjotan, jos edes yks ihminen mun lisäks hyötyin tästä!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kiistelty concerta

Ala-asteella

Puhetta